O nas

Smo mlado, ambiciozno in ciljno usmerjeno podjetje, ki je specializirano na področju oddajanja in najemanja nepremičnin. Zaradi neurejenih razmer na nepremičninskem trgu, glede oddajanja ali najemanja stanovanj, smo se odločili ponuditi popolnoma novo storitev “The One Stop Shop” oziroma, ponuditi celostno rešitev na enem mestu, ki nudi varno, zanesljivo, hitro in enostavno oddajanje/najemanje nepremičninskih enot na osnovi persionaliziranih in preverjenih baz nepremičninskih oglasov, podprto s široko paleto podpornih storitev in gradbenih del. 

Prvi na trgu ponujamo celostno rešitev, ki je cenovno dostopna, pravno-formalno urejena, zavarovana ter storitvena-gradbena dela pravočasno načrtovana in izvedena. V dogovoru s preverjenimi in zanesljivimi poslovnimi partnerji smo se dogovorili za ekskluzivne pogodbe, ki temeljijo na kodeksu lojalnosti in vrednot zaupanja s katerimi omogočamo najemodajalcem ter najemojemalcem povsem varno in dolgoročno oddajo nepremičnine kot tudi najem le-te. 

Najemodajalcem z uporabo ZONE (začetni, optimum in maksi) paketov, nudimo maksimalno pravno-formalno zaščito in garantiramo izplačilo neizplačane najemnine za obdobje do treh mesecev. Prav tako zavarujemo stanovanjsko opremo in ponujamo vsa ostala spremljajoča zavarovanja.

ZONE storitveno-podporni servis zajema dela na vzdrževanju in obnovi nepremičninskih enot pred, med in po oddaji oziroma po dogovoru. Vključuje predvsem izvedbo elektroinštalacijskih, strojnih in slikopleskarskih del, suhomontažna dela, keramičarska dela, gradbena in zidarska dela, montaža mavčnih predelnih sten in stropov (Knauf), krovsko-kleparska dela, polaganje talnih površin (PVC tlaki, parket, tepihi), vodovodne storitve, čistilni in selitveni servis ter stavbno pohištvo.

 Na drugi strani najemojemalcem omogočamo personalizirano in preverjeno bazo nepremičninskih oglasov, podkrepljeno s preprostim in hitrim iskalnikom. 

 Potrebo, izvirnost in kredibilnost projekta potrjuje tudi podpora Podjetniškega sklada Republike Slovenije.

 Za vas smo dosegljivi na:

T: +386 41 682 734

M: podpora@zone.si

W: http://zone.si/

V sodelovanju z:

 

Geek Hous3    sps2GRAWE d.d.