Spreminjamo najemniško izkušnjo

ZAGOTAVLJAMO VARNOST
Označena stanovanja so preverjena

Stanovanja, ki so označena z zelenim krogcem so preverjena s strani našega osebja. To pomeni, da so informacije, ki so navede na oglasu resnične. Prihranimo vam čas in energijo, da ne izgubljate časa z neresničnimi ponudbami.


Pripravljena pogodba in nižje cene najema kombijev

Najemodajalcu, ki ima oglas označen z zelenim krogcem izročimo predlogo pogodbe o najemu, ki so jo pripravili vrhunski pravniki. Tako boste z lastnikom lahko tudi v formalni  obliki dorekli vse podrobnosti najema stanovanja ter si zagotovili pravno varnost.

V dogovoru s selitvenim servisom imajo takšni oglasi 10% popust pri najemu selitvenega kombija, da se boste lahko preselili hitro in ceneje, brez nepotrebnih zapletov.


Poiščite si stanovanje
OMOGOČAMO HITRO IN ENOSTAVNO ISKANJE
Nova izkušnja najema

Pridružite se zadovoljnim uporabnikov spletnega portala zone.si ter si stanovanje poiščite enostavno, učinkovito  in varno.  Zagotavljamo vam, da boste deležni povsem nove izkušnje najema nepremičnine, ki je zasnovana na preverjenih oglasih, pravni zaščiti ter odkritem odnosu z najemodajalcem. Stanovanje si poiščite preprosto in živite brezskrbno!


Učinkovito iskanje

Portal zone.si je zasnovan uporabniku na kar najbolj prijazen način. S pomočjo  učinkovitega filtriranja boste najhitreje našli nepremičnino, ki je kot naročena za vas. Oglasi so opremljeni tudi z zemljevidi, da boste takoj prepoznali okoliš nepremičnine in njegove prednosti.


Poiščite si stanovanje